Siparişin 1 iş günü içerisinde kargoya verilecektir.
500 TL ve üzeri siparişlerde Kargo Bedava
sportstyle
2022-11-03
Siyah Spor Ayakkabı Nasıl Kombin Edilir?

Siyah Spor Ayakkabı Nasıl Kombin Edilir?

Tarzınız ne olursa olsun kadın ve erkeklerin dolabında mutlaka bir adet siyah spor ayakkabı bulunmalıdır. Günlük hayatta ya da gece kullanımına uygun hem şık hem de sportif görünümü tamamlayan siyah spor ayakkabılar sayesinde tarzınıza tarz katabilirsiniz.

Günlük hayatta, gece eğlencelerinde, okulda ya da ofiste her tarza uyum sağlayan siyah spor ayakkabılar ile birbirinden farklı kombinler yapabilirsiniz.

Siyah spor ayakkabıların nasıl kombinlenir sorusunun cevabı yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Siyah Spor Ayakkabı Giyerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Siyah spor ayakkabı alırken ve kullanırken bazı noktalara dikkat edilmesi gerekmektedir. Ayakkabılarınızı uzun yıllar yıpranmadan kullanmak için dikkat etmeniz gerekenler ise;

Siyah Spor Ayakkabı Nasıl Temizlenir?

Siyah spor ayakkabılar koyu renk özelliği yüzünden kiri ve tozu çok çabuk üzerine çekmektedir. Bu nedenle sık sık silinerek ya da yıkayarak temizlenmesi gerekmektedir.

Siyah spor ayakkabıları elde ya da çamaşır makinesinde yıkayarak temizleyebilirsiniz. Siyah spor ayakkabıların deri özellikli ise ıslak mendil ya da temizleme spreyi kullanarak kolaylıkla silerek temizleyebilirsiniz.

File, bez ya da tekstil ürünü olan siyah spor ayakkabılarınızı 30 derecede kısa programda siyah renk koruma özelliği olan bir deterjan kullanarak çamaşır makinesinde yıkayabilirsiniz.

Erkek Siyah Spor Ayakkabısı Nasıl Kombinlenir?

Erkeklerin de en çok tercih ettiği renkler arsında siyah renk gelmektedir. Her ortama her zaman uyum sağlayan siyah renk hem iş ortamında hem de sosyal hayatta kolaylıkla kombin yapabilirsiniz.

Stil sahibi erkeklerin günlük hayatta hem tarz görünmek için hem de rahat olmak için Jean pantolonlar ve açık ya da koyu renkli t-shirt altına siyah spor ayakkabıları tercih edebilirler.

Siyah spor ayakkabılar, kombinlere zahmetsiz şıklığı katarken zamansız parçalar olmalarından dolayı uzun yıllar kullanıma uygun modeller arasında yer almaktadır.

Ofis ortamında daha rahat olurken tarz sahibi olmak için takım elbiselerin altına ya da keten pantolonların altına siyah deri spor ayakkabıları kullanabilirler.

Kadın Siyah Spor Ayakkabı Nasıl Kombinlenir?

Erkekler için olduğu gibi kadınlar içinde siyah spor ayakkabılar kurtarıcı niteliğinde olan ürünlerdendir. Her kadının dolabında mutlaka siyah bir spor ayakkabı bulunmalıdır. Siyah spor ayakkabılar hem gündüz hem de gece kullanımına uygun ürünlerdir. Tercih ettiğiniz farklı model ve tarzda ki bir siyah spor ayakkabı bir anda kombininizin havasını değiştirebilir.

Siyah spor ayakkabıları uzun ya da kısa etek ve elbiselerin altına giyebileceğiniz gibi, şort ve Jean pantolonların altına giyerek spor şıklığı yakalayabilirsiniz.

Güvenli Alışveriş
256 Bit SSL ile güvenli alışverişin keyfini sür!
Ücretsiz Kargo
500 TL ve üzeri tüm siparişlerde kargo ücretsiz!
Taksitli Alışveriş
Peşin fiyatına 3 taksit imkanı
İade & Değişim Garantisi
14 Gün değişim ve iade garantisi!
bize katılamaya me dersin
bize katılamaya me dersin
Bize Katılmaya Ne Dersin?
Avantajlı kampanyalar ve hakkımızdaki son gelişmelerden herkesten önce haberin olsun!
Kaydolarak Şartlar ve Koşullarımızı ve Gizlilik Politikamızı kabul etmiş olursunuz.
Çıkmak için e-postalarımızdaki Aboneliği İptal Et’i tıklayın.
Copyright© 2024 SPORTSTYLE All rights reserved.
banka redwork

SEPETİM