500 TL ve üzeri siparişlerde Kargo Bedava
sportstyle
2023-06-14
İş Yerinde, Ofiste Yapabileceğiniz Spor Kombin Önerileri

İş Yerinde, Ofiste Yapabileceğiniz Spor Kombin Önerileri

İş yerinde, ofiste spor kombinler yaparak şık bir görünüme sahipken konforlu bir şekilde çalışmayı sürdürebilirsiniz. Spor kombinler, iş yeri ve ofis de dahil olmak üzere kafe buluşmaları gibi çeşitli yerlerde yapabileceğiniz joker kombinlerdir. İş yerinde, ofiste yapabileceğiniz spor kombin önerileri şu şekildedir:


1.Tişört Gömlek ve Chino Pantolon 

İş yerinde spor ama şık bir görünüme sahip olmak isteyen beyler için camel renkli chino pantolon ve beyaz bir tişört gömlek ideal bir kombindir. Bu kombin, rahatlık ve şıklığı bir araya getirerek, profesyonel bir tarza sahip olmanızı sağlar. Camel renkli chino pantolon, modern ve şık bir görünüm sunarken, beyaz tişört gömlek ise minimalist ve sportif bir tarzı yansıtır. Bu kombinle iş yerinde hem şık hem de rahat bir izlenim bırakmanız mümkün olacaktır. Buna ek olarak bu kombin, kırmızı ve siyah ya da krem ve lacivert gibi uyumlu renkler ile de yapılabilir. 


2.Tişört, Gömlek ve Boru Paça Pantolon 

Tişört, gömlek ve boru paça kot kombini hem spor hem şık kombin denildiği zaman akıllara gelen kombinler arasındadır. Gömlek, klasik bir görünüm sunarken, tişört ise daha rahat ve özgün bir tarzı yansıtır. Bu kombinde, gömleği tişörtün üzerine giyerek hem resmi hem de spor bir hava yakalayabilirsiniz. Gömleği düz renkli veya hafif desenli tercih edebilirsiniz, beyaz veya mavi gibi klasik renkler her zaman güvenilir bir seçim olacaktır.
Boru paça kot pantolon ise, modern bir tarzı yansıtan rahat bir seçenektir. Boru paça kesim hem şık hem de trend yakalayan bir görünüm sağlar. Pantolonunuzun uzunluğuna dikkat etmeniz hem kombininizin şık olması için hem de fiziğinizin güzel görünmesi için çok önemlidir. Bu kombinde bordo, siyah ve buz mavisi gibi spor kombin renklerini gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.


3.Salopet Tulum 

Salopet tulumlar, rahatlığı ve şıklığı bir araya getiren seçenekler arasındadır. Hem tek parça olmaları hem de geniş kesimleri sayesinde hareket özgürlüğü sunarlar. Siyah veya lacivert gibi klasik renklerde tercih edebileceğiniz salopet tulumlar, uzun kollu veya askılı modellerle karşınıza çıkabilir. Salopet tulumu kombinlemek için altına giyeceğiniz bluz veya tişört, tarzınızı belirleyecek önemli unsurlar arasındadır. Özellikle desensiz düz renkli slim fit tişörtler, salopet tulumların altında tercih edilecek en kıyafetlerdir. Böyle kombinlerin altına beyaz sneaker ayakkabılar ideal olacaktır. 


4.U Yaka Tişört ve İspanyol Paça Kot Pantolon 

U yaka tişört ve İspanyol paça kot pantalon da spor ve şık kombin önerileri arasındadır. U yaka tişörtler, sade ve şık bir görünüm sunarken, İspanyol paça kot pantolonlar geniş kesimleriyle rahatlığı temsil eder. İspanyol paça kot pantolonlar, retro bir tarzı modernleştirirken, aynı zamanda rahat bir şekilde hareket etmenizi sağlar. Koyu veya orta tonlarda bir kot pantolon seçebilirsiniz. Pantolonunuzun boyu, üzerinizde düzgün bir şekilde duracak şekilde ayarlanmalıdır. Bu kombinin altına beyaz sneaker ayakkabıları kullanabilirsiniz.


5.Gömlek ve Mom Jeans

Gömlek ile Mom Jeans spor kombin çeşitleri arasında en çok tercih edilenlerden bir tanesidir. Gömlek, klasik bir görünüm sunarken, mom jeans ise retro bir tarzı yansıtır.  Beyaz veya pastel tonlarda bir gömlek, kombininize ferah bir hava katabilir. Gömleği içe sokmak da kombinin daha fazla şık olmasına yardımcı olabilir. Mom jeans, yüksek bel ve bol kesimli bir tarz sunar. Mom jeans tercihlerinizi buz mavisi renginde kullanmanız daha iyi olabilir. Bu kombinin altına yalnızca sneaker ayakabılar değil kahverengi, siyah ya da camel tonlarındaki sandaletler de tercih edilebilir. 
 

Güvenli Alışveriş
256 Bit SSL ile güvenli alışverişin keyfini sür!
Ücretsiz Kargo
500 TL ve üzeri tüm siparişlerde kargo ücretsiz!
Taksitli Alışveriş
Peşin fiyatına 3 taksit imkanı
İade & Değişim Garantisi
14 Gün değişim ve iade garantisi!
bize katılamaya me dersin
bize katılamaya me dersin
Bize Katılmaya Ne Dersin?
Avantajlı kampanyalar ve hakkımızdaki son gelişmelerden herkesten önce haberin olsun!
Kaydolarak Şartlar ve Koşullarımızı ve Gizlilik Politikamızı kabul etmiş olursunuz.
Çıkmak için e-postalarımızdaki Aboneliği İptal Et’i tıklayın.
Copyright© 2024 SPORTSTYLE All rights reserved.
banka redwork

SEPETİM