500 TL ve üzeri siparişlerde Kargo Bedava
sportstyle
2022-10-14
Evde Yapılabilecek Jimnastik Hareketleri Nelerdir ve Nasıl Yapılır?

Evde Yapılabilecek Jimnastik Hareketleri Nelerdir ve Nasıl Yapılır?

Yoğun iş temposu, ev işleri ve okul gibi sorumluluklardan dolayı kişiler spor salonuna gidemeyebilirler. Ancak spor salonunda elde edilebilecek bütün sonuçları ev ortamında konforlu bir şekilde elde etmek de mümkün. Evde yapabileceğiniz jimnastik hareketleri sayesinde vücudunuzu sağlıklı görünüme ve dik bir duruşa kavuşturabilirsiniz.

Temel Jimnastik Hareketleri Nelerdir?

Temel jimnastik hareketlerini bilmeniz halinde egzersiz uygulamanız çok daha kolay olacaktır. Temel jimnastik hareketlerinden bazıları ise;

Hangi Jimnastik Hareketleri Kolay Yapılır?

Evde yapılacak oldukça kolay jimnastik hareketleri bulunmaktadır. Daha sağlıklı bir vücut ve dik bir duruş için jimnastik egzersizi en doğru tercihler arasında yer almaktadır. Evde yapılabilecek en kolay jimnastik hareketlerinden bazıları ise;

Yeni Başlayanların Yapabileceği Jimnastik Hareketleri Nelerdir?

Jimnastik egzersizine başlamaya karar verdikten sonra akıllara gelen ilk soru hangi hareketi yapmam gerektiği sorusudur. Jimnastik hareketleri genellikle kolay hareketlerden oluşmaktadır bu nedenle evde rahatlıkla yapabilirsiniz. Yeni başlayanlar için yapabileceğiniz jimnastik hareketlerinden bazıları ise;

Karın Bölgesi İçin Jimnastik Hareketleri Ne İşe Yarar?

Birçok kadın ve erkek karın bölgesinde oluşan yağlanma sonucu göbekli görüntüden şikâyetçi olmakta. Karın bölgesinde oluşan yağlanmayı sağlıklı beslenerek ve spor yaparak yok etmek mümkün. Evde yapabileceğiniz jimnastik egzersizleri sayesinde ham bu yağlardan kurtulabilir hem de sıkı bir karna sahip olabilirsiniz. Günde 15 dakikanızı ayırmanız yeterli olacaktır.

Yan Bölgeler İçin Jimnastik Hareketleri Ne İşe Yarar?

Kadın ve erkeklerde en sıkıntılı yağlanma sorunlarından biride yan bölgelerde simit denilen alanların dışa doğru genişlemesidir. Evde günlük 15-20 dakikanızı ayırarak bu görüntüden kolaylıkla kurtulabilirsiniz. Evde yapabileceğiniz yan bölgeyi eriten jimnastik hareketini yapmak için ayakta dik durun ve bacaklarınız omuz genişliğinde açın, sağ eliniz yukarda iken sol tarafa, sol eliniz yukarda iken sağ tarafınıza doğru eğilin.

Kollar İçin Jimnastik Hareketleri Nelerdir?

Kollarınız için evde yapabileceğiniz en etkili jimnastik hareketinin yapılışı ise; ellerinizi yer ya da koltuğa sabitleyin dizlerinizi yere basın ve vücudunuzu koltuğa doğru yaklaştırıp geri çekin bir nevi şınav çekiyor gibi yapmanız gerekmektedir.

Kalça İçin Jimnastik Hareketleri Nelerdir?

Sıkı bir kalça için uygulayacağınız en etkili kalça jimnastik hareketinin yapılışı ise; yere sırtüstü uzanın ve önce bir bacağınızı yukarı doğru kaldırın ve karnınıza doğru çekerken kalçanızı sıkın. Sonra aynı uygulamayı diğer bacağınız içinde yapın.

Güvenli Alışveriş
256 Bit SSL ile güvenli alışverişin keyfini sür!
Ücretsiz Kargo
500 TL ve üzeri tüm siparişlerde kargo ücretsiz!
Taksitli Alışveriş
Peşin fiyatına 3 taksit imkanı
İade & Değişim Garantisi
14 Gün değişim ve iade garantisi!
bize katılamaya me dersin
bize katılamaya me dersin
Bize Katılmaya Ne Dersin?
Avantajlı kampanyalar ve hakkımızdaki son gelişmelerden herkesten önce haberin olsun!
Kaydolarak Şartlar ve Koşullarımızı ve Gizlilik Politikamızı kabul etmiş olursunuz.
Çıkmak için e-postalarımızdaki Aboneliği İptal Et’i tıklayın.
Copyright© 2024 SPORTSTYLE All rights reserved.
banka redwork

SEPETİM