500 TL ve üzeri siparişlerde Kargo Bedava
sportstyle
2023-07-20
En Çok Satan Bez Ayakkabı Modelleri Neler?

En Çok Satan Bez Ayakkabı Modelleri Neler?

Günlük hayatta hem rahat hem de tarz bir görünüme sahip olmak için bez ayakkabı modelleri kesinlikle incelenmelidir. Bez ayakkabılar  ince yapısıyla özellikle yaz ve bahar aylarında görünümünüzü tamamlayacak parçalardan biridir. Sportstyle, Vans bez ayakkabıların, nefes alabilen bir yapıya, geniş numara seçeneklerine, farklı renk, desen ve model içeren birçok farklı özellikleri bulunmaktadır. Bu özellikler sayesinde tercih edecek kişiye birçok kullanım kolaylığı sağlarken şık  tasarımıyla kişilerin özgün bir tarz oluşturmasına katkı sağlar. 

Bez Ayakkabı Modelleri ve Özellikleri

Bez Ayakkabı Modelleri ve Özellikleri

Vans bez ayakkabı seçenekleri hem kadın hem de erkek kullanıcılar için birçok farklı modele sahiptir. Ayrıca çoğu bez ayakkabı modeli unisex üretildiği için geniş bir numara seçenekleri bulunmaktadır. Her modelin tercih edecek kişiye farklı avantajlar sunmaktadır.  Sportstyle, farklı mevsim şartlarına uygun, farklı renk ve desende bez ayakkabı modelleri içermektedir. 

Kadın Bez Ayakkabı Modelleri

Kadın Bez Ayakkabı Modelleri

Vans’ın en klasik bez ayakkabı modelleri arasında Old Skool yer almaktadır.  Farklı renk ve desen seçenekleri ile kendi içinde geniş bir model sklasına sahiptir. İnce bezler kullanılarak üretilen, nefes alabilen yapısı, sağlam ve kaydırmaz tabanlarıyla kullanıcıya büyük bir kolaylık sağlamaktadır. Ayrıca şık tarzı sayesinde günlük hayatta gönül rahatlığı ile tercih edilebilir.

 

Vans Authentic ise kesinlikle yaz ve bahar aylarının vazgeçilmez bez ayakkabı modelleri arasına girebilecek özelliklere sahiptir. Diğer ayakkabı modellerine kıyasla bileklerden daha aşağı bir noktada bitişe sahip ayağı saran bir modeldir. İnce ve kısa yapısıyla kişinin ayağını terletmeyen özelliğe sahiptir. Vans UA serisinde  uzun, orta ve kısa boy  bulunmaktadır. Ayrıca da bu serinin kadın modellerine özel platform taban seçenekleri bulunmaktadır. 

 

Orta ve uzun bez ayakkabı modelleri ile daha çok bota benzeyen bir görünüme sahiptir. Fakat bez ayakkabı olması sebebiyle, bot gibi ağır yapılı değil, hafif ve konforlu yapısıyla kişinin ayağına yük bindirmeden uzun süreli kullanım sağlamaktadır. Ayrıca bu modeller mevsim olarak daha soğuk zamanlarda da tercih edilebilir. Vans UA Era yani kısa modelleri, kalın ve sağlam tabanlı, bilek bitişli yapısıyla günlük hayatta rahatlıkla tercih edilebilecek modeller arasındadır.

Erkek Bez Ayakkabı Modelleri

Erkek Bez Ayakkabı Modelleri

Vans bez ayakkabı modellerinin çoğu unisex olarak hem kadın hem erkek kullanıcılara üretilmektedir. Vans Old Skool, Authentic ve UA unisex modeller olarak üretilmiştir. Bu modeller, ince bezler kullanılarak tasarlanan, nefes alabilen yapısı,  farklı mevsim şartlarına uygun özelliklere sahiptir. Erkek bez ayakkabı modelleri geniş numara seçenekleri içermektedir. Vans bez ayakkabı seçeneklerinde erkeklere yönelik üretilmiş Rowley Classic model bulunmaktadır. Özellikle günlük hayatta sıklıkla tercih edilebilecek, kalın ve kaydırmaz tabanlı, dayanıklı üst yapıya sahiptir. Erkek bez ayakkabı modelleri şık ve benzersiz tasarımlarıyla her kıyafetle tarz bir şekilde kombinlenebilir.

 
Güvenli Alışveriş
256 Bit SSL ile güvenli alışverişin keyfini sür!
Ücretsiz Kargo
500 TL ve üzeri tüm siparişlerde kargo ücretsiz!
Taksitli Alışveriş
Peşin fiyatına 3 taksit imkanı
İade & Değişim Garantisi
14 Gün değişim ve iade garantisi!
bize katılamaya me dersin
bize katılamaya me dersin
Bize Katılmaya Ne Dersin?
Avantajlı kampanyalar ve hakkımızdaki son gelişmelerden herkesten önce haberin olsun!
Kaydolarak Şartlar ve Koşullarımızı ve Gizlilik Politikamızı kabul etmiş olursunuz.
Çıkmak için e-postalarımızdaki Aboneliği İptal Et’i tıklayın.
Copyright© 2024 SPORTSTYLE All rights reserved.
banka redwork

SEPETİM