500 TL ve üzeri siparişlerde Kargo Bedava
sportstyle
2023-04-05
Beyaz & Açık Renk Spor Ayakkabı Kombinleri

Beyaz & Açık Renk Spor Ayakkabı Kombinleri

Kadın ve erkeklerin en çok tercih ettiği beyaz ve açık renkli spor ayakkabılar hem gündüz hem de gece kullanımına uygun konforlu ayakkabılar arasında yer almaktadır. Beyaz spor ayakkabılar neredeyse her kombine uyum sağlayan renk özelliği ile okul, ofis, iş ya da günlük hayatta her ortamda kullanabileceğiniz ayakkabı modelleri arasındadır.


 

Günlük hayatta ya da gece hayatında kadın ve erkeklerin en çok tercih ettiği ve neredeyse bütün kıyafetler ile uyum sağlayacak olan açık renkli spor ayakkabılar sayesinde şık ve modern bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Beyaz Spor Ayakkabı Giyerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Beyaz spor ayakkabı kullanırken en temelde dikkat etmeniz gereken ayakkabılarınızın beyaz rengini korumaktır. Bunun için ayakkabılarınızı silerek ya da makinede yıkayarak temizlemelisiniz. Beyaz spor ayakkabı giyerken dikkat etmeniz gereken diğer şeyler ise;


 

Ayakkabınızın daha az kirlenmesini ve çabuk temizlenmesini  istiyorsanız deri ayakkabılar tercih edebilirsiniz. Deri beyaz spor ayakkabıları nemli bezle silerek kolaylıkla temizleyebilirsiniz.

Spor ayakkabıları ayak yapınıza ve numaranıza göre doğru olarak seçmelisiniz.

Kombin yaparken kıyafetinizin tarzına uygun beyaz spor ayakkabı seçmeye özen gösterin. 

Spora gitmek için giyindiğinizde spor ayakkabı seçerken günlük kullanımda snekers tercih edebilirsiniz.

Beyaz spor ayakkabılarınızın özellikle taban kısmının sararmaması için ışıksız ortamlarda muhafaza edin.

Beyaz spor ayakkabılarınızın iç kısmı da genellikle beyaz olduğu için çabuk kirlenmemesi için çoraplı olarak kullanmaya dikkat edin.

Erkek Açık Renkli Spor Ayakkabısı Kombinleri

Çok renkli giyinmeyi sevmeyenler ancak bir noktada dikkat çekici olmak isteyen erkekler için en doğru aksesuar açık renkli spor ayakkabılar olacaktır. Okul, iş ya da sosyal hayatta klasik giyinseniz bile birçok rengin açık tonlarda olan spor ayakkabıları ile dikkat çekici olabilirsiniz.

Açık Renkli Spor Ayakkabı ve Ceket Kombini

Son yıllarda erkek modasında en dikkat çeken kombinler arasında yer alan takım elbise ya da ceket altına açık renkli spor ayakkabı giyilmesi düşünülenin aksine oldukça şık bir görüntü oluşturmaktadır.

Açık Renkli Spor Ayakkabı Kot Pantolon Kombini

En zahmetsiz kombinlerden biri olan kot pantolon ve t-shirt ikilisine en uyumlu olan ayakkabı ise kesinlikle açık renkli spor ayakkabılardır. Hem koyu tonlarda ki hem de açık tonlarda ki kot pantolonlarınız ile açık renkli spor ayakkabılar kombinleyebilirsiniz.

Kadın Açık Renkli Spor Ayakkabısı Kombinleri

Kıyafet uyumu konusunda çok dikkatli olan kadınlar için beyaz spor ayakkabılar kurtarıcı parçalar arasında yer almaktadır. Günlük hayatta ya da akşam eğlencelerinde kombin yapabileceğiniz çok şık spor ayakkabılar bulunmakta. Beyaz, çok renkli ya da siyah elbise ve eteklerin altına beyaz spor ayakkabılar uyum sağlayacaktır.


 

Hem rahat hem de şık olmak isteyenler için nerdeyse bütün kıyafetlerinizle uyum sağlayacak olan açık renkli spor ayakkabılar ile doğru parçaları bir araya getirmeniz yeterli olacaktır. Okulda, iş yerinde, sporda ya da sokakta tarzınıza tarz katıp dikkat çekmek istiyorsanız renkli kıyafetlerinizin altına açık renkli spor ayakkabıları tercih edebilirsiniz.

Açık Renkli Spor Ayakkabı Beyaz Şort Kombini

Açık tonların uyumu sayesinde sıcak yaz akşamlarında ya da güneşin altında şort ve mini eteklerinizin altına açık renkli spor ayakkabılar giyerek hem havalı hem de konforlu olabilirsiniz.

Açık Renkli Spor Ayakkabı ve Siyah Kıyafet Kombini

Zıtlıkların uyumunu sevenler için siyah renkli kot, keten ya da kumaş ceketlerin altına giyeceğiniz açık renkli ayakkabılar ile oldukça maskülen bir görünüm elde edebilirsiniz.

Siyah etek, elbise ya da pantolonların altına zıt bir uyum yakalamak için beyaz, tozpembe, açık mor, açık sarı gibi hem renkli hem de daha yumuşak görünümlü açık tonlarda ki ayakkabılar giyebilirsiniz.

Açık Renkli Spor Ayakkabı Jean Kombini

Açık renkli ayakkabılar ile en çabasız yapacağınız kombinlerden biri de Jean pantolonların altına giymektir. Kendinizi kısıtlamamalısınız aslında açık ve koyu renkli Jean pantolonların altına açık renkli bütün ayakkabılar gayet güzel olacaktır.

Beyaz Spor Ayakkabı Nasıl Temizlenir?

Renk dezavantajından dolayı beyaz spor ayakkabılar çok çabuk kirlenmektedir. Önlem alınmadığı takdirde ayakkabılarınız hem çok kirli gözükmekte hem de kullanım ömürleri kısalmaktadır. Beyaz spor ayakkabıları elde ya da çamaşır makinesinde kolay bir şekilde temizleyebilirsiniz. Tertemiz gözüken ayakkabılar ile kıyafetleriniz çok daha şık gözükecektir.


 

Beyaz spor ayakkabılarınızı çamaşır makinesinde 30 derece, kısa program ve 600 sıkma devrinde sıvı deterjan kullanarak yıkayabilirsiniz. Aynı zamanda elde de yıkayabilirsiniz.


 

Bu İçeriklerimiz de İlginizi Çekebilir: 

https://www.sportstyle.com.tr/blog/beyaz-ve-siyah-elbise-altina-ne-giyilir

 

https://www.sportstyle.com.tr/blog/siyah-spor-ayakkabi-nasil-kombin-edilir

https://www.sportstyle.com.tr/blog/kirmizi-spor-ayakkabi-nasil-kombin-edilir

https://www.sportstyle.com.tr/blog/sari-spor-ayakkabi-nasil-kombin-edilir
 


 

Güvenli Alışveriş
256 Bit SSL ile güvenli alışverişin keyfini sür!
Ücretsiz Kargo
500 TL ve üzeri tüm siparişlerde kargo ücretsiz!
Taksitli Alışveriş
Peşin fiyatına 3 taksit imkanı
İade & Değişim Garantisi
14 Gün değişim ve iade garantisi!
bize katılamaya me dersin
bize katılamaya me dersin
Bize Katılmaya Ne Dersin?
Avantajlı kampanyalar ve hakkımızdaki son gelişmelerden herkesten önce haberin olsun!
Kaydolarak Şartlar ve Koşullarımızı ve Gizlilik Politikamızı kabul etmiş olursunuz.
Çıkmak için e-postalarımızdaki Aboneliği İptal Et’i tıklayın.
Copyright© 2024 SPORTSTYLE All rights reserved.
banka redwork

SEPETİM